Ultimele discutii
Calendar stiri

Detalii despre de firme din Romania (active si inactive) pana acum in enciclopedia BizzpediaAi nevoie de o cautare mai amanuntita ? Foloseste Cautare avansata

despre noi

Pe o piata competitiva si care se afla in continua miscare informatia face de cele mai multe ori diferenta dintre succes si esec. Rolul site-ului BIZZPEDIA.ro este mai mare decat acela a unui portal web in care sunt incluse informatii despre mediul de business.


Firme din Romania (codul de identificare al firmei, numarul de inregistrare la Registrul Comertului, adresa, datele de contact, cifra de afaceri, profitul, numarul de angajati, persoanele de contact sau functia acestora), cele mai relevante stiri pentru mediul de afaceri national sau international, cuvintele frecvente din aria afacerilor si clasificarea ocupatiilor din Romania conform Ministerului Muncii reprezinta informatii pe care le puteti gasi pe BIZZPEDIA.ro . Pentru a se dezvolta, mediul de afaceri necesita sa fie in permanenta la curent cu ceea ce se intampla pe aceasta piata. BIZZPEDIA.ro va incerca sa se ridice la cele mai inalte standarde, sa furnizeze cele mai noi informatii si sa vina in ajutorul dumneavoastra pentru a va dezvolta pe plan profesional.

 

  Toti vizitatorii, indiferent ca sunt persoane fizice sau juridice, pot sa-si creeze un cont pentru a avea acces la toate informatiile gratuite de pe site. In cazul utilizatorilor persoane fizice acestea isi pot crea un profil online care sa contina o imagine si cateva informatii de baza despre ei, astfel incat sa fie usor de recunoscut de catre ceilalti membri ai comunitatii BIZZPEDIA.ro . In cazul persoanelor juridice, acestea pot sa-si imbogateasca profilul cu informatii legate de cifra de afaceri, profit, numarul de angajati, datele de contact sau chiar persoanele de contact.


Misiunea BIZZPEDIA.ro

Misiunea BIZZPEDIA.ro este de a deveni site-ul numarul 1 in materie de informatii pentru mediul de afaceri. Cu ajutorul feedback-ului primit, vom reusi sa dezvoltam continuu site-ul pentru ca experienta sa fie una reciproc avantajoasa.

 

Viziunea BIZZPEDIA.ro

Viziunea BIZZPEDIA.ro reprezinta raspunderea prompta la fiecare cerinta venita din partea vizitatorului si, de asemenea, cu ajutorul vostru vom deveni cel mai relevant site pentru mediul de afaceri.

 

  Dorim ca dumneavoastra sa ne furnizati feedback pentru a ca experienta pe BIZZPEDIA.ro sa fie una placuta si sa va ajute in activitatea pe care o desfasurati. Puteti sa ne scrieti feedback-ul pe adresa de email office@bizzpedia.ro . Site-ul www.bizzpedia.ro apartine firmei SC DE BIZZPEDIA SRL avand codul de identificare RO 27971099, inregistrata la Registrul Comertului cu J35/181/2011.

Suntem prezenti si pe:Inscrie firma noua Vrei ca si firma ta sa apara pe www.bizzpedia.ro ?
Inscrie firma ta aici. Inscrie firma


Top firme:

Cel mai recent adaugate firme
sus