Ultimele discutii
Calendar stiri

Detalii despre de firme din Romania (active si inactive) pana acum in enciclopedia BizzpediaAi nevoie de o cautare mai amanuntita ? Foloseste Cautare avansata

Termeni si conditii

Va rugam sa cititi cu atentie documentul acesta inainte de a utiliza site-ul BIZZPEDIA.ro si serviciile acestuia. Acesti Termeni si Conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului  BIZZPEDIA.ro care apartine companiei S.C. DE BIZZPEDIA S.R.L. . Orice persoana care acceseaza acest site va trebui sa citeasca aceasta sectiune prezentata in continuare, inainte de accesarea site-ului si va trebui sa ii accepte fara alte limitari sau rezerve. S.C. DE BIZZPEDIA S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta, a schimba, de a adauga si/sau retrage, de a modifica in parte sau in intregime termenii si conditiile. Va rugam sa nu mai utilizati acest site in cazul in care nu acceptati termenii si conditiile prezentate.

1.Acordul cu aceste conditii de utilizare

Accesul si utilizarea BIZZPEDIA.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand BIZZPEDIA.ro, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si S.C. DE BIZZPEDIA S.R.L. sunt inlocuite prin prevederile prezentelor conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, conditiile de utilizare ale BIZZPEDIA.ro, va rugam sa parasiti acest site.

 2.Descrierea site-ului BIZZPEDIA.ro

BIZZPEDIA.ro este un site destinat mediului de afaceri si va pune la dispozitie una dintre cele mai complexe baze de date a firmelor din Romania. Site-ul  BIZZPEDIA.ro a fost infiintat in anul 2011 si scopul acestuia este acela de veni in ajutorul persoanelor fizice, cat si celor juridice. Informatiile gasite pe acest site fac referire la:

 • firmele din Romania: codul de identificare al firmei, numarul de inregistrare la Registrul comertului, adresa, datele de contact, cifra de afaceri, profitul, numarul de angajati, persoanele de contact sau functia acestora;

 • cele mai relevante stiri pentru mediul de afaceri national sau international

 • cuvintele frecvente din aria afacerilor

 • clasificarea ocupatiilor din romania conform Ministerului Muncii

Toti vizitatorii, indiferent ca sunt persoane fizice sau juridice, pot sa-si creeze un cont pentru a avea acces la toate informatiile gratuite de pe site. In cazul utilizatorilor persoane fizice acestea isi pot crea un profil online care sa contina o imagine si cateva informatii de baza despre ei, astfel incat sa fie usor de recunoscut de catre ceilalti membrii ai comunitatii BIZZPEDIA.ro . In cazul persoanelor juridice, acestea pot sa-si imbogateasca profilul cu informatii legate de cifra de afaceri, profit, numarul de angajati, datele de contact sau chiar persoanele de contact.

 3.Utilizarea Site-ului

S.C. DE BIZZPEDIA S.R.L. acorda permisiunea de a utiliza site-ul  BIZZPEDIA.ro in urmatoarele conditii:

 • Nu aveti voie sa modificati continutul acestor pagini.

 • Orice persoana care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea S.C. DE BIZZPEDIA S.R.L. ci numai raspunderea persoanelor respective.

 • Incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding” sau “DOS”

 • Folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese;
 • Incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;

4.Termenii de confidentialitate

Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la serviciile site-ului, conditionate de logare.
 Utilizatorul este in intregime responsabil de toate informatiile care sunt facute publice din contul sau. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, S.C. DE BIZZPEDIA S.R.L. nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consecintele care pot aparea. 

La optiunea dumneavoastra ne furnizati unele date personale ale dumneavoastra pentru a va crea un cont valabil si pentru a beneficia  de serviciul oferit de catre S.C. DE BIZZPEDIA S.R.L. . In momentul crearii contului pe BIZZPEDIA.ro aveti posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de serviciul nostru prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dumneavoastra va fi urmata de stergerea contului dumneavoastra din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de S.C. DE BIZZPEDIA S.R.L. .

Utilizatorii accepta sa nu imprumute niciodata parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protectie si pentru validitatea informatiilor transmise. De asemenea, accepta sa nu utilizeze niciodata parola altui membru pentru a posta mesaje. 

Pe site-ul BIZZPEDIA.ro pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul S.C. DE BIZZPEDIA S.R.L. .si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.

S.C. DE BIZZPEDIA S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

5.Garantii

Nu putem impiedica diverse persoane in a furniza informatii false sau actiona in scopuri ascunse, chiar daca noi facem tot ce este rezonabil posibil in a autentifica informatiile furnizate de membri la inregistrare. Noi solicitam fiecarui membru inregistrat sa actioneze in mod onest si etic atunci cand foloseste Serviciul.

Cu toate acestea, nu putem fi siguri ca toate informatiile furnizate de membri inregistrati sunt actuale si corecte. Va incurajam sa comunicati cu alti membrii respectand principiile bunului simt si prudentei. Este responsabilitatea ta sa evaluezi increderea si acuratetea tuturor formelor de garantie oferite de catre alti membri. Este reponsabilitatea ta sa inregistrezi si sa mentii un Profil Personal corect astfel incat sa primesti informatii cereri precise prin BIZZPEDIA.ro .

Acest serviciu si informatiile prezentate pe acest website sunt furnizate "asa cum sunt", iar folosirea acestui serviciu se face complet si exclusiv pe riscul tau. Atat cat ii este permis de lege, BIZZPEDIA.ro se deroga de asumarea oricarei garantii exprese sau implicite. BIZZPEDIA.ro nu ofera nici un fel de garantie ca: serviciul va corespunde cerintelor tale, serviciul va fi oportun si fara greseala, rezultatele utilizarii Serviciului vor fi in concordanta cu scopul propus, calitatea Serviciului va corespunde asteptarilor tale, sau orice erori ale Serviciului vor fi corectate.

6.Exonerarea de Raspundere

Utilizarea acestui site este in totalitate pe contul dumneavoastra. S.C. DE BIZZPEDIA S.R.L., functionarii, directorii, agentii sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau. S.C. DE BIZZPEDIA S.R.L. nu isi asuma nici o responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nici o dauna sau virusi care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui site, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini video sau audio de pe acest site.

7.Link-uri pe site-urile unei terte parti

Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decit S.C. DE BIZZPEDIA S.R.L.. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori aceasta. S.C. DE BIZZPEDIA S.R.L. nu controleaza, si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor site-uri. Fara a se limita la cele mai sus mentionate, S.C. DE BIZZPEDIA S.R.L. isi declina in mod special orice raspundere daca aceste site-uri:

 • Incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti;

 • Sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare;

 • Nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop;

 • Nu ofera o securitate adecvata;

 • Contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv; sau

 • Sunt licentioase sau calomnioase.

De asemenea, S.C. DE BIZZPEDIA S.R.L. nu autorizeaza continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe astfel de site-uri. Daca intrati printr-un link pe astfel de site-uri sau pe acest site, va asumati personal riscul, fara a exista in acest sens permisiunea S.C. DE BIZZPEDIA S.R.L.

 

8.Revizuiri ale acestor Conditii de Utilizare

S.C. DE BIZZPEDIA S.R.L. poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca acesti Termeni si Conditii prin actualizarea acestora. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta Termenii si Conditiile actualizate.

Este interzisa utilizarea acestui site pentru a posta sau transmite orice fel de material ilegal, de amenintare, fals, inselator, abuziv, de hartuire, defaimator, vulgar, obscen, scandalos, incendiar, pornografic, profan sau orice alt material care ar putea constitui sau incuraja un comportament care ar putea fi considerat criminal, poate da nastere responsabilitatii civile sau viola orice lege. Compania va coopera deplin cu orice autoritati care aplica legea sau orice ordin judiciar care solicita sau ordona companiei sa reveleze identitatea persoanelor care posteaza sau transmit astfel de informatii sau materiale; sunteti de acord in asa fel incat compania, la alegerea sa, sa inceteze sau sa intrerupa utilizarea de catre dvs. a site-ului la nerespectarea Termenilor de Utilizare. In momentul suspendarii sau incetarii respective, dumneavoastra trebuie

 • sa incetati utilizarea site-ului si

 • sa distrugeti orice copii facute dupa orice parte a continutului sau.

Nu veti considera compania raspunzatoare pentru daunele, costurile, raspunderile, cheltuielile (inclusiv costurile avocatilor) si sumele pentru intelegerile legate de orice proces, pretentie sau actiune depusa de catre un tert impotriva Companiei drept rezultat al

 • neglijentei, proastei reprezentari, erori sau omitere din partea dvs. sau

 • incalcarii din partea dvs. a Termenilor de Utilizare si a legilor sau regulamentelor de aplicare.

Utilizati acest site pe propria responsabilitate. Nici compania, S.C. DE BIZZPEDIA S.R.L. , nici sucursalele, afiliatii, directorii sau managerii, nici agentii sai sau tertii implicati in crearea, producerea sau livrarea site-ului nu sunt responsabili pentru daunele directe, indirecte, punitive, incidentale, speciale, logice sau alte daune legate de utilizarea acestui site sau a continutului indiferent daca se realizeaza pe baza unui contract, responsabilitate stricta sau alta modalitate, chiar cu avertizarea privind posibilitatea unor astfel de daune.

9.Legislatie aplicabila si Jurisdictie

Acesti Termeni si Conditii si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prevederile Termenilor si Conditiilor si/sau Continutul site-ului sau in cazul disputelor in care acesti Termeni si Conditii si/sau acest site vor fi considerati fapte relevante pentru astfel de dispute.

 

Copyright © 2010 S.C. DE BIZZPEDIA S.R.L.Toate drepturile rezervate.

Suntem prezenti si pe:Inscrie firma noua Vrei ca si firma ta sa apara pe www.bizzpedia.ro ?
Inscrie firma ta aici. Inscrie firma


Top firme:

Cel mai recent adaugate firme
sus